Zelf beleggen

Leidsche verzekeringen biedt u een groot assortiment beleggingsmogelijkheden.

Een van de mogelijkheden is (binnen ons assortiment) zelf te bepalen waarin u wilt beleggen.

Overige beleggingsmogelijkheden:

Indextrackers

Indextrackers zijn goedkope indexvolgende beleggingen waarmee u voordelig een positie kunt innemen in een bepaalde beleggingsklasse of regio. Het voordeel van indextrackers is de grote spreiding die bereikbaar is tegen zeer lage kosten.

Binnen het actuele aanbod beleggingsverzekeringen van Leidsche verzekeringen kunt u beleggen in indextrackers van een tweetal aanbieders. Gedetailleerde informatie als prospectus, jaarverslag en nieuwsbrief kunt u vinden op de website van de aanbieder van de genoemde indextrackers:

Meer informatie over het assortiment aangeboden indextrackers vindt u hier. De actuele koersen kunt u terugvinden op Euronext of hier.

LET OP !
Wie geld belegt, neemt een financieel risico. Ook bij deze levensverzekering loopt u een beleggingsrisico. Het bedrag dat wordt betaald, wordt niet volledig belegd, een deel gaat op aan kosten en verzekeringspremies. Rendementen kunnen hoger, maar ook lager uitvallen en zullen meer schommelen naarmate de beleggingsvorm risicovoller is. Rendementen die in het verleden zijn behaald, garanderen niets voor de toekomst.

Het depositogarantiestelsel van De Nederlandsche Bank is niet van toepassing op de beleggingen binnen uw verzekering.

Beleggingsfondsen

We bieden u tevens de mogelijkheid aan te beleggen in de volgende actieve beleggingsfondsen:

Tevens vindt u meer informatie over de Hof Hoorneman Bankiers beleggingsfondsen en het BlackRock beleggingsfonds hier.

U kunt deze fondsen combineren met de Indextrackers. Vraag uw assurantieadviseur naar de mogelijkheden.

Het depositogarantiestelsel van De Nederlandsche Bank is niet van toepassing op de beleggingen binnen uw verzekering.
 
LET OP ! Wie geld belegt, neemt een financieel risico. Ook bij deze levensverzekering loopt u een beleggingsrisico. Het bedrag dat wordt betaald, wordt niet volledig belegd, een deel gaat op aan kosten en verzekeringspremies. Rendementen kunnen hoger, maar ook lager uitvallen en zullen meer schommelen naarmate de beleggingsvorm risicovoller is. Rendementen die in het verleden zijn behaald, garanderen niets voor de toekomst.

Het depositogarantiestelsel van De Nederlandsche Bank is niet van toepassing op de beleggingen binnen uw verzekering.